Mystery Of
MyMaltese
ČESKY
ANGLICKY
 
 
SW DOMŮ  SW  ÚVOD   SW  MALTÉZ  SW RODOKMEN  SW  VÝSTAVY    SW  ÚSPĚCHY SW ŠTĚNĚ  SW  NOVINY  SW  IN MEMO SW KONTAKT
Novinky  2023

KDE JE SKUTEČNÁ PRAVDA
 Logo2
09.03.2023

Z důvodu nuceného stěhování jsem se zatím nezúčastnila žádné výstavy naplánované na letošní rok. V tuto chvíli nejsem schopna spekulovat, kdy budu moci tuto činnost obnovit.
  Logo2
20.08,2023

A tak byl Arabian Knight oceněn V1 a CAC rozhodčím Robertem Kubesem. Mám obrovskou radost ze svého věrného rytíře. Měli jsme extrémní vedro, ale bylo pod mrakem a posuzování tentokrát probíhalo uvnitř v hale. Organizátoři naplánovali časování na 10:00 což bylo ideální, protože nás jako obvykle čekala dlouhá cesta zpět domů.
Logo2 
28.05.2023

V Litoměřicích to byla skvělá show. Cestování bylo dlouhé, ale naštěstí nekomplikované a celkem dobře dostupné. Naše ubytování bylo prostě úžasné. Majitelka penzionu byla velmi milá a je také milovnik psů, takže mi za psa vůbec neúčtovala. Navzdory mým obavám nebyla naše rozhodčí Irene Hess tak přísná, jak je vyobrazují její fotografie, ale skutečný pohyb zvířete ji příliš nezajímá. Hodně času tráví zkoumáním psa na stole. Kromě tohoto je docela milá a přátelská. Arabian Knight udělila V1, CAC a Res.CACIB. Jsem tak pyšná a šťastná za svého šikovného chlapečka.


Logo2 
29.07.2023A tak byl Arabian Knight oceněn V1 a CAC rozhodčím Robertem Kubesem. Jsem tak šťastný za svého věrného rytíře. Měli jsme extrémní vedro, ale bylo pod mrakem a posuzování tentokrát probíhalo v hale. Organizátoři naplánovali načasování na 10:00, což bylo ideální, protože nás jako obvykle čekala dlouhá cesta.

Kvůli nepřítomnosti jednoho z rozhodčích to byla další z přetahovaných výstav. Arabian Knight byl od rozhodčí Boženy Ovesné oceněn známkou Velmi dobrý 1. Jeho hodnocení bylo zcela opačné než jeho hodnocení před dvěma měsíci stejným rozhodčím. Není to pro mě překvapení, protože někteří lidé musí mít přednost na urřitých výstavách. Arabian Knight už najednou nebyl tím elegantním psem, který se jí tolik líbil.
Abychom se mohli zúčastnit, museli jsme den před výstavou přenoccovat v hotelu Kladno. Tento hotel rozhodně nikomu nedoporučuji. Sice je situován v dohledu areálu samotné akce, už zvenku působí ponuře. Dlouho nebyl opravován ani vymalován a vypadá velmi sešle s odlupujícím se nátěrem a drolícím betónem na balkonech a okenních rámech. Přestože byla postel čistá, byla extrémně nepohodlná a nezaručovala dobrý noční spánek. Při příjezdu člověk na recepci působil nepřátelskym dojmem. Celkově vzato, ne moc pěkný zážitek.

08.12.2023

Pěkná show, skvělá atmosféra, i když byl velmi chladný den. Arabian rKnight byl oceněn V1 rozhodčí  Ruta Merceviciene.
  Logo2
10.12.2023

Naše skupina dnes šla do ringu docela pozdě, takže se celý den hodně protáhl. Arabian Knight posuzoval Robert Kotlar. Tentokrát jsme nebyli moc úspěšní, ale rozhodčí působil velmi přísně na každého.

   Logo2
  Logo2
09.12.2023

Brzký ranní start, spousta lidí a dobrá show. Od rozhodčí Sanji Momcilovic Bognic jsme získali Eexcl1, CAC a Res.CACIB. Přesně to, co jsme potřebovali k uzavření roku.
  Logo2
20.05.2023

V Kutné Hoře/Kačině to bylo nádherné. I přes to, že jsem se tři dny před výstavu dozvěděla, že bude posuzovat Božena Ovesná, (tituly neuznávám, nebot´člověk bez titulu může být chytřejší a moudřejší, nežli člověk s titulem. Nehledě na to, že dnes je možné získat jakýkoliv titul celkem kdykoliv) rozhodla jsem se tentokrát výstavy zůčastnit. Očekávala jsem velmi zdlouhavé posuzování a špatné hodnocení, ale i tak jsem byla za změnu prostředí ráda. Člověk si dovede představit moje naprosté překvapení, když rozhodčí komentovala "Tohle zvíře se mi líbí" v okamžiku, kdy jsme vstoupili do kruhu s Arabi. Hodnocení ho charakterizuje jako "elegantní pes s velmi pěknou hlavou" a byl oceněn V1, vítěz třídy i krajský vítěz. Tento únavný výlet nakonec opravdu stál za to.
Novinky 2022
Novinky 2024
bottom banner
Webmaster:  mysteryofmymaltese.eu                                                               Příspěvky                                                                           Autorská práva © 2018 - 2024